De beste boot-motorcombinaties powered by Yamaha.

Als watersporter, professional of visser weet u als geen ander dat de vaareigenschappen en het comfort van een boot bepalend zijn voor optimaal vaarplezier. Daarom vindt u bij Yamaha de beste boot-motorcombinaties variërend van open boten, console boten tot tenders. En van sloepen, opblaasboten, RIB’s tot compleet uitgeruste cruisers.

Yamaha buitenboordmotoren.

Yamaha biedt watersporters via een uitgebreid dealernetwerk een brede line up viertakt buitenboordmotoren, electric drives, waverunners en originele Yamaha onderdelen en sportaccessoires.

De beste boten powered by Yamaha.

Yamaha biedt u in samenwerking met een aantal internationale botenbouwers en een gespecialiseerd dealernetwerk de beste boten in combinatie met een Yamaha buitenboordmotor van de merken Buster, G3, Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Jeanneau, Waterdream, Dock, YAM, Ribeye en Capelli.

Zoek en vind de boot die het beste bij u past.

Op deze website vindt u alle informatie over de buitenboordmotor en boot die het beste bij u past. Via -boot zoeken- kunt u met uw eigen watersportprofiel een selectie maken van de boot die het beste past bij uw wensen. Verder vindt u op deze website veel (technische) informatie over de line up van Yamaha buitenboordmotoren, boten en accessoires. U kunt ook eenvoudig een afspraak plannen voor een proefvaart.

Lees hier de laatste testverslagen van de Yamaha boot-motorcombinaties.