proefvaardag-yamaha

Proefvaardag powered by Yamaha.

Zondag 21 mei 2017 Bremerbaai, Biddinghuizen.

Op zondag 21 mei organiseert Yamaha speciaal voor de watersporter een proefvaardag. In de haven van Bremerbaai in Biddinghuizen liggen dan een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken klaar voor iedereen die zich heeft aangemeld via debesteboten.nl. Men kan via deze website aangeven in welke boot men wil proefvaren. Deelname is gratis.

De kracht van de juiste boot-motorcombinatie.

Het dealernetwerk van Yamaha vertegenwoordigt een groot aantal bootmerken, uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasboten, RIB’s en aluminium boten. Door een hechte samenwerking met een tiental internationale botenbouwers kan Yamaha een serie boot-motorcombinaties aanbieden specifiek voor de Nederlandse markt. De ervaren watersporter weet dat de vaareigenschappen van een boot mede bepaald worden door het soort motor. Yamaha biedt een zeer brede line up van 4-takt motoren in de segmenten portables, mid range en highpower. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een motor die zorgt voor de beste stuwkracht en wendbaarheid. De proefvaardag is dan ook een uitgelezen moment om dit in de praktijk te kunnen beproeven.

Proefvaardag succes.

Vorig jaar was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Voor Yamaha voldoende reden om de proefvaardag groter aan te pakken. Bremerbaai in Biddinghuizen is daarvoor een uitgelezen locatie, waar iedereen op het water de ruimte heeft. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Bij het aanmelden via de besteboten.nl kunt u aangeven in welke boot u wilt proefvaren en op welk tijdstip u wenst te komen. Iedereen is welkom en ook voor jeugd zijn er voldoende activiteiten.
Op de website vindt u hierover meer informatie. Tevens zijn er bij alle Yamaha dealers folders verkrijgbaar en kunt u zich ook inschrijven op de Yamaha stand op de Hiswa.

Proefvaardag 21 mei 2017 is Powered by Yamaha in samenwerking met de bootmerken:

Buster, Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Dock, Yam en Capelli Tempest. Maar ook de prestigieuze merken Waterdream en Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.